Misschien zou jij dit jaar wel helemaal niet op vakantie gaan omdat je er bijvoorbeeld het geld niet voor had of je er gewoon geen zin in had. Maar er is toch iets verandert. Je wilt een vakantie nemen als een kans om toch maar weer iets leuks te doen en misschien in de tussentijd zelfs een beetje zelfreflectie toe te passen. Het is nog niet te laat om een vakantie te boeken, kies bijvoorbeeld voor een last minute Spanje, en ook jij kan nog van de zon genieten, zelfs op zo’n korte termijn. Laat niets in de weg staan van iets wat je echt graag wilt.

Een actieve vakantie

Als je probeert af te vallen denk je misschien dat een vakantie niet zo’n goed idee is, maar als we excuses blijven maken voor onszelf dan komen we maar nooit ergens aan toe. Bekijk het zo; een vakantie is juist een goede mogelijkheid om je headspace weer helemaal even te resetten. Je bent even weg van de stress van het dagelijks leven, en je kan lekker een actieve maar fijne vakantie houden. Ga bijvoorbeeld iedere dag een uur wandelen, bekijk de nieuwe omgeving. Zo zie je dus de mooie gebieden die het heeft te bieden als jij nog even die last minute Spanje pakt, en je bent lekker actief bezig! Dan heb je toch twee vliegen in een klap!
Last minute Spanje

Een nieuw soort eten

En niemand zegt toch dat je niks mag eten als je aan het afvallen bent? Het is juist heel slecht om niet te eten als je af probeert te vallen, want dan raakt je lichaam in de war, en werkt je vertering niet meer zo goed als eerst. Als jij over de dag gewoon kleine maaltijden blijft eten, dan kan jij dus van alles wat het land te bieden heeft wat proeven, en toch gewoon gezond bezig zijn. Als je lichaam op gang blijft en je probeert dán af te vallen heb je een veel grotere kans op slagen dan als je alles maar links laat liggen.

Dus boek vandaag nog die last minute Spanje

Dus, er zijn geen excuses meer die jou thuishouden. Je kan gewoon op vakantie gaan zonder je zorgen te maken dat het een negatief effect zal hebben op je progressie in je dieet. Boek vandaag nog die last minute Spanje en ga ook lekker er op uit. Het is toch ook niet leuk om thuis te zitten als al je vrienden met hun gezinnetje weg zijn en jij zit maar thuis? Dus ga er gewoon voor en heb het naar je zin!