Slapend rijk worden willen we allemaal wel. Afslanken zonder daar moeite voor te doen willen we ook wel. Toch? Vooral het kwijtraken van die laatste vetrolletjes die zich aan je vastklampen en zich niets van je sportieve prestaties aantrekken is lastig.Met coolsculpting is dit een koud kunstje.

Je vetcellen worden bevroren en geleidelijk afgevoerd. Zeg maar dag tegen dat net niet meer schattige buikje, die love handles en je onderkin. Daarnaast kunnen mannen eindelijk afscheid nemen van hun manboobs (borstvorming bij mannen)

Coolsculpting is Pijnloos

Een behandeling uit een cycli duurt slechts 35 minuten, die je slapend in een relaxte stoel zou kunnen doorbrengen. De behandelingen zijn pijnloos. Het enige dat je voelt tijdens de behandeling is dat de huid vacuüm wordt getrokken, waar je een beurs gevoel aan kunt overhouden. Na een paar dagen trekt dat gevoel vanzelf weer weg. Ook de dagelijkse dingen kunnen gewoon doorgaan.

Het eerste resultaat is al na tien tot 21 dagen zichtbaar.

Wie wil dat niet? Het zeker weten dat je er goed uitziet als de kleren vallen bij die geweldige man of vrouw die je onlangs hebt leren kennen. Of een lijf waarmee je net wat zelfverzekerder aan het zwembad of op het strand ligt.

Een lijf zonder verse littekens

Bij coolsculpting word je niet geopereerd. Onder supervisie van vooraanstaand plastisch chirurg Farid Kazem stelt een deskundig team een behandelplan op. Daarbij wordt er uitgegaan van de natuurlijke vorm van het lichaam. Ook heupen, benen, flanken en taille kunnen met coolsculpting worden behandeld.

De gebruikte techniek – het kristalliseren van vetcellen – heet Cryolipolyse en voldoet aan de strenge normen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) Sinds 2009 zijn in Amerika miljoenen mensen van hun hardnekkige vetrolletjes verlost. In Nederland zijn al meer dan 4.500 mensen je voorgegaan.

Tijdens het eerste, en gratis consult krijg je, naast een behandeladvies en een prijsopgave, een behandeling die bestaat uit het bevriezen van een vetrolletje en een massage om de vetafbraak te activeren.

Spiegelbeeld

Zeg je ‘ja’ tegen je behandelplan dan is je spiegelbeeld na één tot twee maanden de reflectie van een mooi en blij mens dat goed in zijn of haar vel zit. Door de geleidelijke afvoer van de vetcellen via de urine heeft de huid de tijd om elastisch mee te bewegen. Het schrikbeeld dat je lappen vel overhoudt, blijft je bespaard.

Met coolsculpting zwaai je de kipfilet aan je bovenarmen voorgoed uit.