Iets wat ik vroeger nooit echt realiseerde is dat er elk jaar nieuwe trends zijn in de dames badmode! Ik droeg gewoon net zo lang dezelfde lelijke bikini totdat ik weer een nieuwe moest. Ik hield dan ook niet echt van bikini’s dragen of shoppen, omdat ik me er vaak niet zelfverzekerd in voelde. Toch kwam ik er laatst achter dat er een hele industrie zit achter de dames badmode. Ook is er veel aanbod op speciale website’s en winkels, zodat je niet met een H&M bikini opgescheept zit. Vandaag schrijf ik een blog die ingaat op de laatste trends in de dames badmode. Zo kun je met de nieuwste items op vakantie dit jaar! Het heeft voor mij enorm geholpen om me er meer in te gaan verdiepen, omdat ik zo een perfecte bikini heb gevonden. Voor het eerst voel ik me nu wel zelfverzekerd als ik op het strand of langs het zwembad loop! Hopelijk hebben jullie lezers dus ook wat aan deze blog. Veel leesplezier!

 

Origineel badpak is een tijdloze dames badmode trend

De trend waar ik het meest blij mee ben en die eigenlijk ook altijd zal blijven in dames badmode land is het badpak. Bij een badpak dacht ik vroeger nooit snel aan een stijlvol type badkleding. Echter, dat is compleet veranderd de afgelopen jaren. Waar vroeger alleen oma’s in badpakken liepen zie je nu jong en oud in badpakken paraderen! Het kan zo sexy, hip, of bedekkend zijn als je zelf wil. Het fijnste aan een badpak vind ik dat ik me nu minder druk maak om een buikje of vetje. Ook al maakt dat niks uit, toch denk je er steeds aan als je een bikini aanhebt! Daarnaast accentueert een badpak het prachtige vrouwen lichaam!

 

Met een sarong ben je de meest stijlvolle op het strand

Als je even een wandelingetje wil maken over het strand dan is er een item die weer terug is van weggeweest. Een trend van dit jaar is de floral bikini met coole grafische prints gecombineerd. Voor de echte kleur liefhebber combineer je zo’n bikini met een bloemen sarong. Wil je een druk dames badmode item liever wat downdressen? Doe er dan een mooie effen sarong omheen, of een sarong met kleurverloop. Een ding is zeker, draag een sarong over je dames badmode en je steelt de show!

 

Investeer in een mooi, trendy setje dames badmode en je voelt je altijd goed als je gaat zonnen of zwemmen! Tenslotte is je prettig voelen in je kleding de eerste prioriteit!