afvallen4u.nl

Effectief afslanken

Menu Close

Category: Algemeen

Op vakantie met de nieuwste dames badmode in de koffer

Iets wat ik vroeger nooit echt realiseerde is dat er elk jaar nieuwe trends zijn in de dames badmode! Ik droeg gewoon net zo lang dezelfde lelijke bikini totdat ik weer een nieuwe moest. Ik hield dan ook niet echt van bikini’s dragen of shoppen, omdat ik me er vaak niet zelfverzekerd in voelde. Toch kwam ik er laatst achter dat er een hele industrie zit achter de dames badmode. Ook is er veel aanbod op speciale website’s en winkels, zodat je niet met een H&M bikini opgescheept zit. Vandaag schrijf ik een blog die ingaat op de laatste trends in de dames badmode. Zo kun je met de nieuwste items op vakantie dit jaar! Het heeft voor mij enorm geholpen om me er meer in te gaan verdiepen, omdat ik zo een perfecte bikini heb gevonden. Voor het eerst voel ik me nu wel zelfverzekerd als ik op het strand of langs het zwembad loop! Hopelijk hebben jullie lezers dus ook wat aan deze blog. Veel leesplezier!

 

Origineel badpak is een tijdloze dames badmode trend

De trend waar ik het meest blij mee ben en die eigenlijk ook altijd zal blijven in dames badmode land is het badpak. Bij een badpak dacht ik vroeger nooit snel aan een stijlvol type badkleding. Echter, dat is compleet veranderd de afgelopen jaren. Waar vroeger alleen oma’s in badpakken liepen zie je nu jong en oud in badpakken paraderen! Het kan zo sexy, hip, of bedekkend zijn als je zelf wil. Het fijnste aan een badpak vind ik dat ik me nu minder druk maak om een buikje of vetje. Ook al maakt dat niks uit, toch denk je er steeds aan als je een bikini aanhebt! Daarnaast accentueert een badpak het prachtige vrouwen lichaam!

 

Met een sarong ben je de meest stijlvolle op het strand

Als je even een wandelingetje wil maken over het strand dan is er een item die weer terug is van weggeweest. Een trend van dit jaar is de floral bikini met coole grafische prints gecombineerd. Voor de echte kleur liefhebber combineer je zo’n bikini met een bloemen sarong. Wil je een druk dames badmode item liever wat downdressen? Doe er dan een mooie effen sarong omheen, of een sarong met kleurverloop. Een ding is zeker, draag een sarong over je dames badmode en je steelt de show!

 

Investeer in een mooi, trendy setje dames badmode en je voelt je altijd goed als je gaat zonnen of zwemmen! Tenslotte is je prettig voelen in je kleding de eerste prioriteit!

Vakantie is echt niet slecht voor je dieet

Misschien zou jij dit jaar wel helemaal niet op vakantie gaan omdat je er bijvoorbeeld het geld niet voor had of je er gewoon geen zin in had. Maar er is toch iets verandert. Je wilt een vakantie nemen als een kans om toch maar weer iets leuks te doen en misschien in de tussentijd zelfs een beetje zelfreflectie toe te passen. Het is nog niet te laat om een vakantie te boeken, kies bijvoorbeeld voor een last minute Spanje, en ook jij kan nog van de zon genieten, zelfs op zo’n korte termijn. Laat niets in de weg staan van iets wat je echt graag wilt.

Een actieve vakantie

Als je probeert af te vallen denk je misschien dat een vakantie niet zo’n goed idee is, maar als we excuses blijven maken voor onszelf dan komen we maar nooit ergens aan toe. Bekijk het zo; een vakantie is juist een goede mogelijkheid om je headspace weer helemaal even te resetten. Je bent even weg van de stress van het dagelijks leven, en je kan lekker een actieve maar fijne vakantie houden. Ga bijvoorbeeld iedere dag een uur wandelen, bekijk de nieuwe omgeving. Zo zie je dus de mooie gebieden die het heeft te bieden als jij nog even die last minute Spanje pakt, en je bent lekker actief bezig! Dan heb je toch twee vliegen in een klap!
Last minute Spanje

Een nieuw soort eten

En niemand zegt toch dat je niks mag eten als je aan het afvallen bent? Het is juist heel slecht om niet te eten als je af probeert te vallen, want dan raakt je lichaam in de war, en werkt je vertering niet meer zo goed als eerst. Als jij over de dag gewoon kleine maaltijden blijft eten, dan kan jij dus van alles wat het land te bieden heeft wat proeven, en toch gewoon gezond bezig zijn. Als je lichaam op gang blijft en je probeert dán af te vallen heb je een veel grotere kans op slagen dan als je alles maar links laat liggen.

Dus boek vandaag nog die last minute Spanje

Dus, er zijn geen excuses meer die jou thuishouden. Je kan gewoon op vakantie gaan zonder je zorgen te maken dat het een negatief effect zal hebben op je progressie in je dieet. Boek vandaag nog die last minute Spanje en ga ook lekker er op uit. Het is toch ook niet leuk om thuis te zitten als al je vrienden met hun gezinnetje weg zijn en jij zit maar thuis? Dus ga er gewoon voor en heb het naar je zin!

Waar je als veganist of vegetariër op moet letten

Steeds meer mensen meten zichzelf de levensstijl en het dieet van een veganist of vegetariër aan. In de supermarkt worden meer en meer producten verkocht die dat ondersteunen en er komt iedere week wel nieuws uit over deze manier van leven. Maar in een wereld die voornamelijk veelal vlees eet, moet je als vegetariër of veganist goed opletten.

Wie is wat en hoe en waarom?

Eerst even de feiten op een rijtje. Een vegetariër is iemand die geen vlees eet. Daar horen kip en vis ook bij. Zolang een product of gerecht geen dierlijk vlees bevat, kan de vegetariër het gewoon eten en past het in principe in het vegetarische dieet. Een veganist gaat nog een stapje verder, deze gebruikt namelijk geen enkele dierlijk producten. Geen vlees, zuivel of andere producten die van dieren gemaakt zijn, zoals leren schoenen. Waarom is een vraag die ik niet voor iedere vegetariër en veganist hier zo kan bespreken. Mensen hebben nu eenmaal verschillende beweegredenen voor de dingen die ze doen. De meest voorkomende is het niet bij willen dragen aan dierenleed en uitbuiting.

Waar moet je op letten.

Zoals ik zei kan het soms wat lastig zijn om je honderd procent aan een vegetarisch of veganistisch dieet te houden. Vitamine B12 moet bijvoorbeeld extra geslikt worden omdat dit bijna alleen in dierlijke producten. Gelukkig zijn er vitamine B12 tabletten te krijgen. Ook komt dit ‘lastige’ doordat er wat dingen zijn die vegetarisch of veganistisch lijken maar dat niet zijn. Deze voorbeelden gelden voornamelijk voor vegetariërs.

Kroepoek: Veel mensen weten niet dat kroepoek gemaakt wordt van garnalen. De Engelse naam is wat dat betreft duidelijker, ‘prawn crackers. Een vervanger voor gewone kroepoek is cassave kroepoek.

Snoepjes: Veel snoepjes worden gemaakt van gelatine, dit wordt gewonnen uit botten en huid van varkens. Goed, het is niet persé een stuk vlees. Maar als je geen stukken varken wilt eten, moet je dit misschien ook overslaan. Je kan heel simpel op de achterkant van verpakkingen zien of de snoepjes gelatine bevatten. Er zijn merken die alleen veganistisch snoep maken, dan hoef je je er helemaal geen zorgen over te maken.

Kaas: Kaas staat bijna op iedere menukaart. Denk maar eens aan de geitenkaassalade die veelal onder het kopje ‘vegetarisch’ wordt gezet. Let wel op dat de meeste kazen stremsel bevatten. Dit is een bindmiddel wat uit de maag van kalfjes wordt gewonnen. Net zoals gelatine is dit misschien geen vlees maar willen wij deze ook overslaan. Er is ook kaas met natuurlijk stremsel.

© 2021 afvallen4u.nl. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.